Foto av Susanne Lundgren

Vad kan Simply Yellow erbjuda er?
  • Coaching av individer och grupper.
  • Skapande och facilitering av workshops och aktiviteter som utvecklar ledarskap.
  • Program designade för att möta era behov av ledarskapsutveckling.
  • Facilitering av processer som utvecklar grupper till högre effektivitet.

Jag heter Kate Kron. Jag har arbetat i många år med projektledning inom reklambranschen, som rekryteringskonsult, och med Human Resources och ledarskapsutveckling på IKEA.

Mitt fokus har varit att utveckla individuella ledare, och ledningsgrupper, så att de uppnår sin fulla potential, med en coachande approach. Jag främjar en medvetenhet om hur vi påverkar vår omgivning, och vikten av att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer på arbetsplatsen.


Jag är en ICF (International Coach Federation) Certifierad Coach.

Varför Simply Yellow?

Gul står för kreativitet, glädje, solsken och hopp. Friskhet, positivitet, klarhet, energi, optimism, upplysning, lojalitet och lycka.
Forskning visar att meningen av färgen gul kan vara värme, upprymdhet, ökat hjärnaktivitet och ökat muskelenergi.

Färgen gul bidrar till att aktivera minnet, uppmuntrar till kommunikation, förbättrar syn, bygger självförtroende och stimulerar nervsystemet.

I Japan står gul för mod. I Indien är gul köpmannens färg. Och för mig är gul också en del av det gul-blåa i IKEA – så jag tar med mig en del av IKEA i mitt hjärta, efter många år i företaget.

Referenser

Jag känner Kate sedan 2011 och har jobbat med henne i flera olika typer av uppdrag, främst kopplat till vårt ledarprogram MCL inom IKEA. Kate har också vid många tillfällen anlitats för att jobba med teamutveckling och coaching och detta har hon gjort med mycket gott resultat och fått väldigt fin feedback.

Kate är otroligt värdefull som kollega i de samarbeten vi haft under åren. Hon har inom MCL haft rollen som Programledare och jag har vid flertalet tillfällen varit facilitator och har känt en stor trygghet och ett stort förtroende för Kate.

Hon har blandat humor med stor professionalism och detta gör att det är otroligt roligt och inspirerande att jobba tillsammans med henne. Kate har alltid levererat högsta kvalitet och är mån om ett bra slutresultat.

Kate har alltid varit väl förberedd och visat stor flexibilitet i olika situationer. Hon är orädd och är för mig ett stort föredöme både som person och i sin yrkesroll.

Jag kan varmt rekommendera Kate i olika uppdrag kopplat till ledarskap av den anledningen att Kate ser till individens/gruppens utveckling samtidigt som hon har ett affärsorienterat förhållningssätt. Kate är värderingsorienterad och en väldigt härlig person.

Johan Nyman

HR Manager, IKEA AB

”Från min erfarenhet av att arbeta med Kate, ser jag henne som en erfaren coach och facilitator som är dedikerad och committad mot att utveckla individer och grupper till personlig och professionell utveckling och tillväxt. Jag tvekar inte att rekommendera henne till potentiella kunder”.

Gary Denham

Country Learning & Development Leader
IKEA Canada

Jag har haft glädjen att arbeta tillsammans med Kate i olika projekt under vår tid tillsammans på IKEA. Vårt senaste gemensamma uppdrag var att revidera och utveckla vårt ledarskapsprogram för nya ledare, iLEAD. Kate faciliterade processen på ett fantastiskt sätt. Hon höll ihop gruppen och fokuserade på leveransen och innehåll, så att vi kunde presentera en riktigt bra produkt.

Kate har ett stort och varmt hjärta, hon fokuserar på människor och deras personlig utveckling. Om du någon gång får möjlighet att ha henne som facilitator kommer du att få en fantastisk resa.

Johan Nestor

Project Manager, IKEA Älmhult AB

Hej!

Tveka inte att ringa eller maila om ni har frågor, eller en idé ni vill diskutera.
Hoppas vi ses snart.

Kate

 

Kate.Kron@SimplyYellow.se

Tel: 0732 67 16 25

Foto av Susanne Lundgren